OVER MIJ

Voorstellen 

De zoektocht naar jouw perfecte Nagelsalon kan behoorlijk lastig zijn. Daarom stel ik me graag aan je voor, om me alvast wat beter te leren kennen. Mijn naam is Kimberley Soraya Nix of te wel mijn initialen zijn K.S.N, vandaar de naam K.S.N. Nails & Beauty. Ik ben All-round Nagelstyliste & Wimper-specialist en zit gevestigd in Beverwijk.

In 2006 startte ik met de opleiding nagelstyling.  Inmiddels heb Ik 17 jaar ervaring op het gebied van gel en 18 jaar met Acryl. Toch blijft acryl altijd de Nr.1 in de nagelwereld… Het is dun, sterk, glanzend en perfect voor elke klant. In 2018 heb ik mij verder uitgebreid met wimperstyling. Ik volg cursussen om up to date te blijven van de nieuwste technieken & trends.  Momenteel is door de drukte mijn voorkeur voor het zetten van nagels. 

Kwaliteit 

Ik werk bij elke klant met veel geduld. Na elke nagel behandeling krijg je bij mij 7 dagen garantie. Jullie nagels zijn mijn visitekaartje, dat betekend dat de nagels perfect moeten zijn.  Perfectie is mijn streven, en dat verdienen jullie ook als klant!

Hygiëne 

Hygiëne staat voor mij op nummer 1! Na elke klant worden de instrumenten gedesinfecteerd. Op deze manier is elke klant veilig voor eventueel overdraagbare schimmels en bacteriën.

One thought on “OVER MIJ

  1. Ik ben fan, iedere maand prachtige nagels. Kim is de beste, zo professioneel, kundig, creatief en super lief. Nooit meer een andere nagel styliste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *