Lashextensions

Lash Extentions One By One

Wilt u graag een natuurlijke oogopslag, maar niet meer geknoei met die plakkerige mascara, elke ochtend weer. Dan is de One by one de perfecte oplossing voor jou!
Er is een ruim assortiment aan krullen, diktes en lengtes. Voorafgaand de behandeling wordt met u de persoonlijke wensen besproken en bekeken wat het beste bij uw gezicht past. Voor mooie en lange wimpers bent u bij K.S.N. Nails & Beauty bij het juiste adres. In deze leuke salon helpen ik u graag aan een weerzinwekkende oogopslag. De manier om u ogen te laten stralen is mijn grootste motivatie.
De wimperextentsions worden op een proffessionele wijze door de one by one techniek aangebracht. Aan elke natuurlijke wimper wordt een wimperextentsion aangebracht. Er wordt alleen gewerkt met hoogwaardige producten. In de salon werk ik met Lash Extend, Blink/Wink en Fabelash.

Wat is het voordeel van de One by One wimperextentsions?

De One By One ziet er natuurlijk uit en het draagconfort is groot. Voor mensen met kortere wimpers die altijd langere en vollere wimpers gewild ebben is dit een ideale oplossing. Altijd mooie wimpers niet meer voor de spiegelstaan elke ochtend om uw wimpers voor mascara te voorzien. Ook ideaal voor mensen met lezen of bril en ideaal voor vakantie!

Hoeveel Wimper Extensions worden er per oog geplaatst?

Bij de One by One techniek worden circa 80 tot 120 wimperextentsions geplaatst. Dit is afhankelij van het aantal natuurlijke wimpers dat u heeft en de ervaring van de wimperstyliste. De wimperextensions worden één voor één aan de eigenwimpers bevestigd met speciale lijm.

Lash shed

In het voorjaar en het najaar begint helaas de Lash Shed, dat betekend dat zowel bij mensen en dieren de haren in de rui raken. Het lichaam past de bloedtoevoer naar de grote organen aan om ons lekker warm te houden en ons “wintervachtje” dat ons tegen de kou beschermt is niet meer nodig. We verliezen daarom meer haar dan normaal. Een compleet natuurlijk proces dat zich in de herfst weer herhaalt. Dat geldt ook voor onze wimpers. In deze tijd van het jaar vallen de wimpers sneller uit en maken plaats voor nieuwe babyhaartjes. Mensen die een Lash lift hebben gedaan, kunnen daarom merken dat ze sneller moeten terugkomen voor een bijvulafspraak. Is dat bij u ook het geval? Geen zorgen, deze periode duurt gelukkig maar een paar weken!

Opvullen

Het is van groot belang dat u de extensions bij houdt. Dit kan elke 2, 3 of 4 weken. Zorg ervoor dat u uw afspraak tijdig inpland om teleurstellingen te voorkomen. Vanaf de 5e week wordt er namelijk een nieuwe set berekend.

Wanneer raad ik wimper Extentsions af

 • Bij Buikslapers dit zorgt voor beschadigingen,
 • Bij plukkers,
 • Bij klanten die niet zonder een wimperkrultang kunnen,
 • Bij klanten die graag in de ogen wrijven,
 • Bij klanten met een hooikoorts allergie,
 • Bij klanten die weten van zichzelf niet veel tijd te willen besteden aan het reinigen van uw gezicht. Dit is namelijk een belangrijke stap om uw wimpers optimaal te kunnen behouden. !! Belangrijk is altijd alles op waterbasis te gebruiken.
 • Als u echt stapel bent van Mascara en geneigd bent bovenop de wimpers nog eens mascara aan te brengen. Dit gaat klonteren en wordt heel lelijk.
 • Als ik een beginnende oog ontsteking constateer.
 • Bij zwangerschap is de kans aanwezig dat de werking door de hormonen niet goed blijft zitten.

Nazorg

 • Vermijd de eerste 24 uur contact met water en stoom om de lijm geheel uit te laten harden.
 • De groei van uw eigen wimpers kan jeuk of irritatie veroorzaken, dit is tijdelijk.
  Vermijd beautyproducten op oliebasis. Deze tasten de lijm aan waardoor de hechting niet gegarandeerd kan worden.
 • Niet horizontaal in uw ogen wrijven. Verticaal de ogen met een olievrije remover reinigen bij de aanhechting van de wimpers. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de speciale foam en reinigingsbrush.
 • Voorkom dat de wimpers in aanraking komen met shampoo/conditioner.
 • Wrijf uw ogen niet droog maar dep ze met een handdoek (of föhn ze lichtjes droog).
 • Borstel de wimpers met een mascaraborsteltje om ze mooi in vorm te houden.
 • Bij gebruik van de zonnebank altijd een beschermingsbrilletje dragen.
 • Ik adviseer u om elke 2 à 3 weken de wimpers op te laten vullen, afhankelijk van het uitvallen van de natuurlijke wimpers.