K.S.N. Press on Nails

Ik heb met naar aanleiding van de lockdown van 14 december 2021 gezocht naar leuke oplossing om toch mooie nagels te kunnen dragen tijdens de feestdagen of gewoon voor elke dag.

Wat zijn press on nagels?

Press on nagels zijn kwalitatieve stevige tips die met behulp van een Glue tap (soort van dubbelzijdig plakband) op de nagels kunnen geplakt en hergebruikt kunnen worden middels een nieuwe Gluetap. Je kan ze eindeloos gebruiken. Indien ze hun glans verliezen door het vele gebruik kan je topcoat (nagellak) aanbrengen.

Je kan alles zelf bepalen hoe jij jouw mooie setje eruit wilt laten zien… Denk aan de kleur, vorm, lengte en nail-art door mijzelf aangebracht.

Hoelang blijft het nou zitten?
Met de Glue taps blijven ze 2-3 dagen zitten. Dit is bijvoorbeeld handig met een mooie gelegenheid. Deze zijn absoluut niet schadelijk. Je kan extra gluetaps (€3,50 per 10) kopen zodat je ze kan vervangen.

Je kan ook nagellijm aanbrengen en deze zorgt ervoor dat ze 2 a 3 weken blijven zitten. (voor het beschadigen van je nagels met lijm ben ik niet aansprakelijk, je dient dit met veel zorg te doen)

De prijzen voor een full new set (1 kleur met glitters incl.) € 35,00
Voor overige designs is de prijs in overleg.

voor elke order vraag ik een aanbetaling van € 15.

Opmeten van je nagels:

Het is altijd belangrijk om de juiste maat nagels te kiezen om problemen te voorkomen en zo prachtige nagels te hebben.

  • LET OP! Heb je twijfels tussen twee maten neem dan altijd de grootste maat. De nagels zijn flexibel daarom is belangrijk dat je een niet te kleine maat kiest.
  • Ik ben niet verantwoordelijk voor een onjuiste maat. Ik volg de maten die jij mij doorgeeft.

Maten

Omdat ik het precies op maat wil kan je mij een berichtje sturen via instagram dan kan ik jou een filmpje sturen hoe je de maten aan mij doorgeeft.

Je hebt hiervoor nodig: plakband, liniaal, pen en papier.

Lukt het jou echt niet om de juiste maten op te schrijven dan kunnen wij in overleg even afspraak maken zodat jij een pas setje kan komen ophalen en of kan komen passen.

Ik probeer na elke bestelling zsm de set af te hebben.

Dit is in overleg afhankelijk van het design en de drukte.

Gebruiksaanwijzing:

stap 1: Was je handen en droog deze goed af.

stap 2: Duw met de houten cuticle pusher (deze krijg je bij je set geleverd) je nagelriemen voorzichtig naar achteren.

stap 3: Ruw je nagels lichtjes op met de vijl, tot je geen glans meer ziet.

stap 4: Maak je nagels goed schoon met de alcohol wipes. Tot deze wit uitslaan.

stap 5: Breng nu een passende glue tab in de press on aan, schuif de press on voorzichtig tot onder de nagelriem en duw goed aan.

Lijm: Let op met de lijm kan je nagels alleen hergebruiken als je deze netjes laat schoonmaken middels frees vijlen. Indien je lijm gebruikt kunnen de nagels wel sneller stuk gaan wanneer deze worden verwijderd.

Breng de nail glue aan op de natuurlijke nagels en houd 1-2 mm afstand van de nagelriem en zijwallen, zodat de lijm niet je nagelriemen inloopt. Duw de press on eerst een beetje onder de nagelriem alvorens je hem over de hele nagel aanduwt. Druk deze minimaal 10 seconde aan. De nagels blijven nu 2-3 weken zitten.
De lijm kan je bij mij bestellen voor € 7,00


Hoe verwijder je de nagels?

Glue tabs:

De nagels met Glue tabs zijn makkelijk af te weken in warm water met zeep. Je kunt ook nagelriem olie toevoegen om dit te versnellen. Week de nagels tot deze vanzelf los laten. 

Nagellijm:

Na een paar weken zul je misschien merken dat je nagels wat losser gaan zitten. Deze kan je weken in een badje met zeep en olie. Daarna kan je de overtollige lijm wegvijlen met een frees (of deze even langs brengen i.o.) Daarna kan je de Press on’s weer opnieuw opdoen