Lashlift

Lash Lift

De Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Deze behandeling heeft u een geweldige oogopslag en laat uw ogen spreken. De natuurlijke wimper wordt gelift en krijg de perfecte krul!

Tijdens de Lash Lift worden eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers, voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig.

Hoe lang blijft dit resultaat

Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun de behandeling na 6 tot 8 weken gewoon weer herhalen.

Kan ik make up dragen na de Lash Lift

kunt alle soorten make-up gewoon blijven dragen na een Lash Lift behandeling. De make-up zal het resultaat en effect van de Lash Lift niet aantasten. Dit is een grootvoordeel van de Lash lift!

Nazorg

Wimpers zullen vlak na de behandeling nog aan elkaar geplakt zitten. Dit hoort zo en het is dan ook belangrijk dat u ze niet uit elkaar borstelt! Laat wimpers de eerste 24 uur na de behandeling ook niet in aanraking komen met water. Houd het hoofd goed achterover onder de douche en was uw gezicht alleen met een washandje, waarbij u ogen vermijdt. Na 24 uur kunt u de wimpers weer schoonmaken en doorborstelen. Ze zijn niet meer aan elkaar geplakt en het resultaat is nu pas echt goed zichtbaar. U kunt ook alles weer doen wat u normaal gesproken ook doet, zoals douchen, zwemmen, make-up dragen enz! Wil je een vervolg afspraak plannen, doe dit dan op tijd. Na 6-8 weken is de behandeling uitgewerkt.

Lash shed

In het voorjaar en het najaar begint helaas de Lash Shed, dat betekend dat zowel bij mensen en dieren de haren in de rui raken. Het lichaam past de bloedtoevoer naar de grote organen aan om ons lekker warm te houden en ons “wintervachtje” dat ons tegen de kou beschermt is niet meer nodig. We verliezen daarom meer haar dan normaal. Een compleet natuurlijk proces dat zich in de herfst weer herhaalt. Dat geldt ook voor onze wimpers. In deze tijd van het jaar vallen de wimpers sneller uit en maken plaats voor nieuwe babyhaartjes. Mensen die Lash Extensions dragen kunnen daarom merken dat ze sneller moeten terugkomen voor een bijvulafspraak. Is dat bij u ook het geval? Geen zorgen, deze periode duurt gelukkig maar een paar weken!

Wanneer raad ik de Lash lift af?

  • Als de eigenwimpers al zeer beschadigd zijn
  • Als u gaten tussen uw eigen wimpers heeft
  • Als u ontstoken ogen en/of oogleden heeft
  • Bij last van eczeem op uw oogledem
  • Als u last heeft van Trchitillomanie
  • Als u last heeft van Keratoconjunctivitis sicca (KCS)
  • In het afgelopen jaar chemotherapie hebt ondergaan
  • Bij het gebruik van bepaalde medicijnen
  • Als u allergisch bent voor silliconen en latexproducten
  • Bij zwangerschap is de kans aanwezig dat de werking door de hormonen niet goed blijft zitten